Læs spørgsmål til kokken...
 
Spæk 04-04-18
Hej jeg har fået en halv gris der var noget spæk hvordan salter jeg det og steg er det bagefter
Butterdejsskål 27-03-18
Hej Vil gerne lave den portugisiske skaldyrsret, Acorda da Marisco, som kan serveres i en skål af butterdej. Men hvord...
brændte mandler 06-03-18
hvad skal jeg bruge
Ang. opskrift 07-02-18
Jeg skal lave en gourmet dessert til på fredag. Jeg tænker at jeg vil lave en lemoncurd kage og evt. finde nogle elemen...
koldrøget fasanbryster 07-02-18
hej thomas jeg er jæger og kan få alle de fasaner jeg har behov for. jeg koldryger fasanbryster men mangler det helt ri...
(mad) tærter 07-02-18
Elsker at bage (mad)tærter. Men synes altid at bunden er våd og sjasket. Hvordan får man den sprød? Selvom jeg sørger ...
Kartoffelmosværktøj 07-02-18
Hej Tomas Jeeg syntes jeg lavede god mos ved ta bruge håndmixer, men så læste jeg et sted, at kartoffelmos skal være lu...
rullepølse 07-02-18
vi har lige lavet en lammerullepølse, vi gik frem efter prices opskrift. Men den er for salt, øv. Hvad gør vi nu? kan de...
syltede lime 07-02-18
hej på en ferie i Egypten fik jeg nogle fantastiske syltede.. lime (tror jeg). lignede måske mere appelsin i farven. st...
Stifado med rådyrkød 07-02-18
Hej. Jeg elsker det græske køkken. Og vil gerne lave en Stifado til mine gæster. Dog har jeg en del råvildt, sommerbuk,...