Send opskrift til ven

Anmeld opskrift

Læg i min kogebog

Parmaskinkeruller med gorgonzola og rucola
Kød***
 Printervenlig version



Type: Forret
Tilberedningstid ialt: 25 min
Arbejdstid: 25 min
Ingredienser:  pers.
20 skiver parmaskinker
 
Fyld:
150 g rucola(Læs om)
300 g Gorgonzola
2 dl ribs(Læs om)

Fremgangsmåde:
-Arbejd med én skive parmaskinke ad gangen: Skær skiven i tre på tværs. Læg en lille smule rucola oven på midten af hver skinkestykke (salaten må gerne stikke lidt ud over siden på skinkestykket). Læg herpå ca. 1 tsk ost og pres ca. ½ tsk ribs ned i osten. Rul nu skinkestykkerne stramt sammen omkring fyldet af rucola, ost og ribs. Gentag processen for alle parmaskinke-skiverne. Overfør rullerne til et fad og servér.

Energi indhold pr. person: 666 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 39%
Kulhydrat: 6%
Fedt: 55%  Forstå fedtprocenten

Stil spørgsmål til kokken...
Spørg kokken

Har du et spørgsmål til denne ret? Skriv dit spørgsmål i søgefeltet eller spørg kokken her.

Opret spørgsmål

[WAG4:t3_recpie_column / printerfriendly_alt_text]  Printervenlig version