Video: Baskisk skinke og æg
Baskisk skinke og ægKøkken:
Ingredienser:
Spansk
12
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Hvidløgs fed
-
3 stk Tomat
-
6 skive Røget skinke
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Tør hvidvin
-
12 stk Æg
-
2 spsk Smør
-
0.5 deciliter Revet parmesan
Varm olien i en stor pande.
Svits hakket løg, strimlede peberfrugt og presset hvidløg.
Skær tomaterne i tynde både og tilsæt dem.
Steg videre til grøntsagerne er helt møre. Krydr med salt og peber.
Læg skinkeskiverne i en pande.
Hæld hvidvin over. Læg låg over og lad det simre i 5 min.
Fordel skinkeskiverne på et stort fad og hæld grøntsagsblandingen over. Hold det varmt, mens resten af retten tilberedes.
Rør æggene ud i en stor skål.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt æggene. Varm op indtil æggemassen stivner.
Fordel æggemassen over skinken og grøntsagerne. Drys med parmesan og purløg.
Ruccola- eller Legro Hjertesalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marinerede gulerødder og forårsløg med urter
Gulerødderne skrælles og skæres i 1cm tykke skiver på skrå. Forårsløg skylles grundigt og...
Asiatisk nudelsalat m. oksekød
Rist jordnødder på en tør pande og stil til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pakke...
Stegt svinekam
NB: Tilberedelsen starter dagen før. Rids sværen med 1 ½ cm's mellemrum med en skarp kniv...