Send opskrift til ven

Anmeld opskrift

Læg i min kogebog

Blødende chokoladekage med brombærkompot
Uden al slags kød
 Printervenlig version
Køkken: Dansk



Type: Dessert
Tilberedningstid ialt: 8 timer
Arbejdstid: 25 min
Ingredienser:  pers.
200 g usaltet smør(Læs om)
200 g mørk chokolade(Læs om)
160 g flormelis(Læs om)
160 g hvedemel(Læs om)
1 tsk bagepulver
5 æg(Læs om)
300 g brombær(Læs om)
100 g sukker(Læs om)
12 frisk mynte(Læs om)

Fremgangsmåde:
-Smør og chokolade smeltes sammen.

-Flormelis, hvedemel og bagepulver sigtes sammen med den smeltede masse. Æggene piskes op, og vendes i.

-Massen fordeles i smurte forme og kommes i fryseren i 6-12 timer.

-Bages i frossen stand i 8-10 min. ved 200°C.

-Brombær koges sammen med sukker et par minutter, bærrene skal stadig være hele.

-Kagen serveres mens den er lun, pyntet med mynteblade.

Energi indhold pr. person: 2033 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 6%
Kulhydrat: 45%
Fedt: 49%  Forstå fedtprocenten

Stil spørgsmål til kokken...
Spørg kokken

Har du et spørgsmål til denne ret? Skriv dit spørgsmål i søgefeltet eller spørg kokken her.

Opret spørgsmål

Læs tidligere spørgsmål til denne opskrift:

Brombær
Form
Nytårsdessert
Kan den laves dagen før?
dessert
æg?
Tid i fryseren
Bagetid
Bageform
Form?
frysetid

[WAG4:t3_recpie_column / printerfriendly_alt_text]  Printervenlig version