Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Thailandske opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Tom Yum Kung

Køkken:

Thailandsk


 

 

Type:

Forret, Hovedret

 

Tilberedningstid:

20 min

 

Arbejdstid:

10 min

 

Antal personer:

2 personer.

 

Ingredienser:

450 g tigerrejer

1 l Knorr Organic kyllingeboullion

3 spsk citrongræs

Kaffir, limeblade

225 g champignoner

4 tomater

4 lime

5 forårsløg

1 pose frisk koriander

4 friske chilipebre

 

Fremgangsmåde:

-Hak chili, koriander og forårsløg meget fint og stil det til side til senere brug.

 

-Hak kaffir-limeblade og citrongræs groft, tilsæt det til hønseboullionen og lad det små koge i 5-6 minutter.

 

-Herefter tilsættes fiskesauce, limesaft, champignon og chili, lad det koge yderlige 2 minutter. Til sidst tilsættes grofthakkede tomater, rejer, koriander og forårsløg, giv det et hurtigt opkog og smag til, den skal være Syrligt, salt, spicy og hot.

 

Anretning:

-Server suppen i små suppeskåle og ryggende varm.

 

Tips:

Kan du ikke få fat på kaffir-limeblade tilsættes der lidt ekstra limesaft.

 


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil