Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Thailandske opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Larb Moo

Køkken:

Thailandsk


 

 

Type:

Forret, Hovedret

 

Tilberedningstid:

20 min

 

Arbejdstid:

10 min

 

Antal personer:

4 personer.

 

Ingredienser:

400 g hakket svinekød

citrongræs

Kaffir, limeblade

1/2 dl dansk vand

4 friske chilipebre

4 lime

2 spsk fishsauce

1 pose frisk koriander

4 forårsløg

1 pose frisk mynte

 

Fremgangsmåde:

-Hak chili, kaffirblade, koriander og forårsløg meget fint og stil det tilside til senere brug.

 

-Tag en god tykbundet pande og varm den op, Tilsæt svinefarsen og steg det hårdt, herefter kommes vand, limesaft og fiskesauce i farsen, og der skrues ned til svag varme.

 

-Vend de fint hakket kryddere urter i farsen og lad det simre i et par minutter.

 

Anretning:

-Server retten med en halv lime, tyndt skårede kaffirblade og lidt frisk mynte. Hertil en stor skål ris og en lille skål fiskesauce med lidt finthakket chili og lime saft.

 

Tips:

Der serveres ofte agurk og kinakål til de meget stærke retter, det neutraliserer den meget spicy chili smag.

 


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil