Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Thailandske opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Green Curry Chicken

Køkken:

Thailandsk


 

 

Tilberedningstid:

30 min

 

Arbejdstid:

20 min

 

Antal personer:

4 personer.

 

Ingredienser:

500 g kyllingebryst

5 forårsløg

1 spsk frisk ingefær

4 friske grønne chilier

2 fed hvidløg

1 tsk fishsauce

1 pose frisk koriander

1 pose frisk persille

200 g Aubergine, thai

1 dåse kokosmælk

jordnøddeolie

 

Fremgangsmåde:

-Forårsløg, ingefær, hvidløg, chili, koriander, persille og fiskesauce køres i en blender til det bliver en grov masse, tilsæt en spsk. vand og kør masse igen til det bliver en dejlig grøn pasta/masse.

 

-Skær kyllingen og de grønne peber i grove tern. Steg kyllingternene på en meget varm pande til de er gyldne på alle sider. Tilsæt den grønne currypasta og steg det hårdt. Tilsæt kokosmælken og skru ned for varmen og lad det simre til saucen bliver tyk. Vend til sidst de grønne pebere i retten og lav et hurtig opkog.

 

Anretning:

-Server retten med nykogte ris og lidt fintskåret chili og thaibasilikum.

 

Tips: Kan du ikke skaffe thai auberginer kan du bruge en alm. aubergine skåret i grove tern.

 


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil