Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Baghavens opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Spidskål med flæsk og pølse

Køkken:

Dansk

 

Års/Højtid:

Sommer


 

 

Type:

Forret, Hovedret

 

Tilberedningstid:

20 min

 

Arbejdstid:

30 min

 

Antal personer:

4 personer.

 

Ingredienser:

 

600 g spidskål

200 g kogte kartofler

200 g Smør

2 løg

300 g flæsk

4 pølser

5 stilke frisk persille

5 g havsalt

hakkede peberkorn

mørkt rugbrød

brun sennep

 

Fremgangsmåde:

-Tag en stor gryde og smelt halvdelen at smørret deri, tilsæt groftskåren løg og spidskål. Læg flæsk og pølse oven på kålen. Halver de kogte kartofler og læg dem oven på flæsk og pølse

 

-Tilsæt den mørke øl og læg låg på gryden. Lad det småkoge i 10 minutter.

 

-Tag gryden af varmen og vend det sidste smør og grofthakket persille i. Smag til med salt og peber.

 

Anretning:

Anret i en dyb tallerken og server med sennep og rugbrød.

 

Tips:

Brug gerne kålpølser i retten, men ellers kan andre gode pølser også bruges.

 


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil