Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Baghavens opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Pistaciekys med brombærfløde

Køkken:

Dansk

 

Års/Højtid:

Sommer


 

 

Type:

Dessert

 

Tilberedningstid:

75 min

 

Arbejdstid:

15 min

 

Antal personer:

4 personer.

 

Ingredienser:

 

2 dl pasteuriserede æggehvider

300 g sukker

120 g pistacienødder

2 dl piskefløde 38%

200 g brombær

 

Fremgangsmåde:

-Pisk æggehvider og sukker sammen til det er helt stift. Kør pistaciekerner til mel i en blender, tag 20 gr. fra til senere brug som pynt.

 

-Vend forsigtigt æggehvidemassen og pistaciemel sammen. Tag en spiseske og sæt pistaciekyssene på en smurt bageplade, sæt dem i en for varmet oven ved 100 grader og bag dem i ca. 1 time.

 

-Pisk fløden til en luftig skum - til sidst piskes brombærene i. De må gerne gå i stykker.

 

Anretning:

Læg et pistaciekys som bund og derefter brombærflødeskum og kys, brombærflødeskum og kys. Pynt af med lidt pistaciemel og brombær.

 


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil