Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Baghavens opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Arme riddere med bærkompot og mascarpone

Køkken:

Dansk

 

Års/Højtid:

Sommer


 

 

Type:

Bagværk, Dessert

 

Tilberedningstid:

30 min

 

Arbejdstid:

40 min

 

Antal personer:

4 personer.

 

Ingredienser:

 

500 g blandede bær

200 g sukker

4 skiver franskbrød

2 æg

20 g sukker

100 g kokosmel

Smør

200 g mascarpone

 

Fremgangsmåde:

-Skyl og rengør de friske bær. Læg 500 gr. bær, 200 gr. sukker og 1 vanillestang i en tykbundet gryde og lun det til sukkeret er smeltet, gør det forsigtigt så bærrene stadige er hele. Lad gryden stå lunt til senere brug.

 

-Pisk æg og 20 gr. Sukker sammen, vend brødet i æggemassen og paner dem i kokosmelet. Tag en stor pande og lad smøret bruse op før brødet steges gyldnet.

 

Anretning:

-Læg de arme riddere på en tallerken, hæld en god portion lun bærkompot over dem og slut af med en kugle mascarponeosten.


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil