Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Baghavens opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Pannacotta

Køkken:

Italiensk

 

Års/Højtid:

Sommer


 

 

Type:

Dessert

 

Tilberedningstid:

30 min

 

Arbejdstid:

1 time

 

Antal personer:

4 personer.

 

Ingredienser:

 

Tilbehør:

1/2 l piskefløde 38%

1/2 l sødmælk

200 g sukker

1 stk vaniljestang

4 blade husblas

400 g blåbær

 

Fremgangsmåde:

-Start med at komme husblas i en skål kold vand. Kom fløde, mælk og sukker i en gryde. Skrab vanillekornene ned i gryden - kom også den tomme vanillestang med ned i.

 

-Varm det op til lige under kogepunktet og tag gryden af varmen, rør den udblødte husblas i massen.

 

-Stil massen på køl og rør forsigtigt en gang imellem den næste time. Når massen er ved at sætte sig, tages vanillestangen op og massen hældes i nogle passende glas eller skåle. Stil dem tilbage på køl i 3-4 timer, og de er klar til servering.

 

Anretning:

-Server panacottaen med masse af friske bær


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil