Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Baghavens opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Jordbærkoldskål

Køkken:

Dansk

 

Års/Højtid:

Sommer


 

 

Type:

Dessert

 

Tilberedningstid:

10 min

 

Arbejdstid:

15 min

 

Antal personer:

4 personer.

 

Ingredienser:

1/2 dl pasteuriseret æggeblomme

100 g sukker

1 stk vaniljestang

2 dl ymer naturel

1 l kærnemælk

200 g friske jordbær

600 g friske jordbær

 

 

Fremgangsmåde:

-Pisk æggeblommer, sukker og vanille hvidt. Rør fløde og kærnemælk sammen med æggemassen. Kør i en blender 200 gr.

 

-Jordbær og 2 dl. Ymer til det er en lind masse og vend det sammen med kærnemælksblandingen. Til sidst: sigt koldskålen og stil den på køl, gerne i en time så vil smagen komme mere frem.

 

-Anretning:

 

-Servere i en dyb tallerken med en masse friske Jordbær.

 

-Tips:

 

-Man kan bruge andre bær alt efter hvad sæsonen byder på.

 

 


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil