Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Baghavens opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Pasta med ærter, spinat og gedeost

Køkken:

Dansk

 

Års/Højtid:

Sommer


 

 

Type:

Forret / Hovedret

 

Tilberedningstid:

30 min

 

Arbejdstid:

20 min

 

Antal personer:

4 personer.

 

Ingredienser:

600 g frisk pasta

400 g ærter

500 g frisk spinat

4 forårsløg

6 stilke frisk persille

1 pose frisk basilikum

2 spsk extra jomfru olivenolie

100 g blød gedeost

1/2 tsk havsalt

1 knivspids hakkede peberkorn

 

 

Fremgangsmåde:

-Kog pastaen al dente. Bælg ærterne og skyl spinaten, skær springløgene i tynde skiver og hak skalotteløg fint. Skyl persille og basilikum, og riv det groft.

 

-Sauter løg og springløg i olivenolie, tilsæt ærter, spinat, persille og basilikum, og sving det hurtigt på panden.

 

-Vend til sidst pastaen med grøntsagerne og smag til med salt og peber.

 

-Anretning: Anret på en tallerken og drys gedeosten over pastaen, slut af med friskkværnet peber.

 

-Tips: Man kan servere retten med et stykke dampet fisk eller lidt lufttøret skinke

 

 

 


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil