Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokken fra Samsø -> Baghavens opskrifter

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Hvide Asparges med trøffel crème.

Køkken:

Dansk

 

Års/Højtid:

Forår


 

 

Type:

Forret

 

Tilberedningstid:

30 min

 

Arbejdstid:

30 min

 

Antal personer:

4 personer.

 

Ingredienser:

20 stk. Hvide asparges

1 tsk. Salt

½ tsk. Sukker

100 gr. Smør.

 

Trøffel crème.

2 æggeblommer

1 tsk. Salt

1 tsk. Hvid peber

3 dl Olie

2 spsk. Hvidvinseddike

2 spsk. Trøffel olie.

100 gr. Crème fraise 38%

1 tsk. Dijonsennep

 

Tilbehør:

4 Hårdkogte æg

1 bundt Persille

1 tsk. Peber

 

 

Fremgangsmåde:

-Skræl aspargesene og knæk bunden af. Kog dem møre i en gryde vand tilsæt salt, sukker og smør.

 

Trøffel creme:

-Mayonnaisen køres på en blender. Først blendes æggeblommer, salt og peber til det bliver sejt. Tilsæt olien i en jævn stråle indtil mayonnaisen er tyk og blank. Herefter blendes eddike og trøffelolie i. Til sidst vendes crème fraise 38% og dijonsennep forsigtigt i. Din Trøffel crème er nu færdig.

 

Tilbehør og anretning:

-Kog æggene ved at lægge dem ned i det kogende vand. Tag dem op efter præcis 5 min. Hak persillen groft.

-Anret på en lun tallerken med de varme Asparges og trøffel crème. Smulder de kogte æg ud over retten og drys persillen over. Slut af med lidt groft kværnet peber.

 

 

 

 

 


Div:

Tilbage

Kom tilbage til oversigten

Gå dertil

Din kogebog:

Tilføj opskriften til din kogebog

Her er et link til opskriften, hvor du kan tilføje opskriften til din kogebog.

Gå dertil

Artikler fra kokken

Om Asparges

... meget varme dage kan man næsten se dem vokse ud af jorden ...

Klik her