Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokkens Hjørne -> Fond

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Hvad er en fond ?

Grunde til saucer er lige som fundamentet til et hus eller en rygrad, som du kan bygge videre på.

 

Fonde/grunde er ikke særligt komplicerede at lave, men kogetiden kan være lang, til gengæld kan alle slags saucer laves, når bare grunden er god.

 

Har du kogt en fond/grund på en høne eller noget lignende, så frys resterne og du kan 'trylle' en rigtig god sauce frem på ingen tid en anden dag.

 

Et godt råd er at lade være med at bekymre dig om udtalelser eller lade dig skræmme af franske navne, bare gå i gang.

 

De fleste fonder kan reduceres (koges "ned" meget langsomt) for at blive mere kraftige i smagen, men PAS PÅ - det kan blive bittert og klistret.

 

Tilbage til Fond oversigt


Se også:

Hvor sidder kødet ?

Gå dertil

 
   
  Spørg kokken:

Hvis du har et spørgsmål så kan du sende en mail ved at klikke her.

OBS! du skal være logget på.