Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokkens Hjørne -> Sæson

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Efterårs sæson

 

Efterår: (Midt september til slut november)

Agurk, asia, fennikel, glaskål, græskar, grønkål, hvidkål (vintertypen), jordskokker, kålrabbi, løg, pastinak, peberrod, persillerod, porre, rosenkål, ræddike, rødbede, rødkål, salat (egeblad, iceberg, frillice, hovedsalat, krølsalat, lollo bionda, lollo rosa), savoykål, selleri blad, knoldselleri, springløg, tomater af alle slags samt timian og løvstikke.

 

Frugt:

Blomme, enebær, pærer, valnød, hasselnød, æble (filipa, gråsten, ingrid marie)

 

Læs også om vinter sæsonen


Se også:

Lidt om hygiejne i din madlavning.

Gå dertil

 
   
  Vidste du:

- at hvidløg indeholder Allicin, som er godt mod bakterier/svampe.