Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kaffe Hjørnet -> Mælk

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Mælk

Når mælken steames, handler det om at introducere luft, og dernæst blande det så fint som muligt med mælken.


 

Det vil sige slå luftboblerne mest muligt i stykker ved rotation, så man opnår ?Micro bubble texture?, der på overfladen i udtryk minder om marmor.

 

Mælken bør ikke steames varmere end 70 grader, da mælken ved denne temperatur begynder at ændre struktur hvilket kommer til udtryk i smagen og duften. Ofte refereres der til risengrødsduft, når mælken bliver for varm.

 

Hvis denne proces udføres korrekt vil man i kanden have en ensartet, homogen, masse, der afhængigt af mængden af introduceret luft vil være relativt tyktflydende.


Se også:

Kaffens historie

Kaffe blev opdaget i Etiopien i det 9. århundrede

Gå dertil

Bliv bruger

Bliv bruger her på Opskrifter.dk og få din egen kogebog.

Bliv bruger