Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokkens Hjørne -> Sauceguide

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Tomatsauce

(4 portioner)

 

35 gr Smør

30 gr Gulerod

15 gr Knoldselleri

15 gr Pastinak

¼ Lauerbærblade

1 fed Hvidløg

1 lille Løg

1 stilk Timian

1 stilk Persille 

25 gr Røget flæsk

35 gr Mel

½ l Lys bouillon

1½ dl. tomatpuré

 

Svits grøntsagerne, krydderurterne og flæsket gyldent. Tilsæt tomatpuré, mel og den kogende bouillon.

Lad det koge i 20 minutter.

 

Tomatsauce kan ikke i traditionel forstand betegnes som en grundsauce.

 

Tilbage til Sauce Guide


Kan bruges som grund-sauce til f.eks:

 

Kødsauce: Brun hakket oksekød og  tilsæt tomat saucen.

BBQ-sauce: Tilsæt lidt chili og ketchup .

Tomatsuppe: Tilsæt mere væske / suppe til en passende konsistens

Se også:

Hvor sidder kødet ?

Gå dertil

 
   
  Vidste du:

- at tomater i virkeligheden betegnes som frugt.