Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokkens Hjørne -> Sauceguide

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Sauce Velouté

og Sauce Supreme

 

(4 portioner)

 

35 gr. smør

35 gr. mel

½ l Lys bouillon

 

Start med at bringe den lys fond i kog.

Smelt nu smørret i en anden gryde og tilsæt mel, rør grundigt uden at blandingen tager farve. Tilsæt derefter den kogende fond.

Lad det koge i 10 minutter

 

Dette er en Veloté, en lys grundsauce.

 

Tilsæt piskefløde og det bliver en Sauce Supreme

 

Tilbage til Sauce Guide


Bruges bl.a til:

Høns i asparges

Stuvede grønsager

Stuvede champignon

Karry sauce

Se også:

Lækre sammensatte menuer.

Gå dertil

 
   
  Vidste du:

- at smør faktisk kan betegnes som et krydderi pga. af sin forholdsvis kraftige smag.