Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokkens Hjørne -> Sauceguide

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Sauce vin blanc

Hvidvins sauce til fisk

 

(4 portioner)

 

35 gr. Smør

35 gr. Mel

1 dl Hvidvin

4 dl Fiske fond

2 dl Piskefløde

25 gr Champignoner (renset)

2 stilk persille

½ Løg i skiver (lille)

 

Smelt smør uden at det tager farve.

 

Tilsæt champignons, løg samt persille og lad det ?simre? lidt uden at det tager farve.

Tilsæt mel og kom den kogende fiskefond i sammen med hvidvinen, lad dette småkoge i 20 minutter. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge 10 minutter mere.

 

Saucen sigtes og så er den klar til servering.

 

Tilbage til Sauce Guide


Se også:

Energifordeling

Sådan måler vi opskrifternes energifordeling.

Gå dertil

 
   
  Vidste du:

- at Opskrifter.dk har mere end 1.600 opskrifter i kartoteket.