Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokkens Hjørne -> Sauceguide

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Beurre blanc / Smør sauce

(4 portioner)

 

3 finhakkede skalotteløg

2 spsk. Hvidvinseddike

1 dl Hvidvin

250 gr Smør

Salt, hvid peber og lidt citronsaft

 

Kom løg, vineddike og vin op i en gryde, lad det reducere til det halve.

Sigt fonden og tag løgene fra. Stuetempereret smør kommes i lidt ad gangen under kraftig piskning.

Tag gryden fra blusset/pladen, bliv ved med at piske tilsæt citronsaft, salt og peber.

 

Kan varieres med mange forskellige smagstyper f.eks.:  krydderurter, sennep, tomat?

 

Tilbage til Sauce Guide


Rigtigt godt til f.eks:

Dampet eller ovnbagt fisk

Se også:

På slankevognen ?

Gør brug af vores fedtfattige opskrifter og få en varieret kost.

Gå dertil

 
   
  Vidste du:

- at videnskab om vine kaldes for "Ønologi".