Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokkens Hjørne -> Sauceguide

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Bechamelsauce / hvid grundsauce

(4 portioner)

 

2 spsk. smør

2 spsk. mel

4 dl. kogende mælk

Salt og hvid peber.

 

Smør smeltes i en gryde, mel tilsættes og røres godt ud indtil det bliver til en tyk og lind masse. Under grundig omrøring hældes nu den varme mælk i.

Rør i blandingen indtil den har en jævn konsistens.

 

Lad saucen koge i 5 minutter, hvor der røres ofte. Smag til med salt og hvid peber.

Saucen er nu klar til anvendelse.

 

Tilbage til Sauce Guide


Grundsauce til f.eks:

Persille sauce,

Lasagne

Senneps sauce til torsk

Se også:

Sæsonens ingredienser.

Gå dertil

Bliv bruger:

Få gratis baggrundsbilleder.

Gå dertil