Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Opskrifter -> Kokkens Hjørne -> Om Kokken

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Kokken i egen person

Opskrifter.dk præsenterer stolt vores/jeres kok Tomas Berkfors. Han har bl.a. lavet mad til det danske og svenske kongehus og lavet gæstespil i Schweiz, Tyskland og Sverige.

 

Her på siden kan du stille Tomas spørgsmål, og han vil også bestemme, om de opskrifter, du sender ind er gode nok til at blive optaget på Opskrifter.dk.

 

Du skal være bruger og logget på Opskrifter.dk for at kunne stille spørgsmål til Tomas.

 

Tomas har ikke lavet alle opskrifter her på sitet. Vi har bl.a. haft hjælp af de hurtige og gale kokke fra Spiseloppen. Spiseloppen oser af atmosfære og er et af de skjulte in steder i København.

 

Tomas Berkfors imponerende CV:

- Tomas Berkfors blev uddannet kok på

  Værnhemsskolen i Malmø i 1981

- Restaurant Operakælderen i Stockholm

- Savoy Hotel Malmø

- Henne Kirkeby Kro

- Langelinie Pavillonen

- Restaurant Balkonen i Tivoli

- Hilton Park Lane London

- Dolder Grand Hotel, Zürich

- Dalby Gæstgiveri i Skåne

- Hotel Scandic Crown i Malmø

- Hotel Eremitage i Lyngby

- Hotel Sheraton i København

- Restaurant Zeleste i Nyhavn

- Chefkok på Nestlé Danmark A/S i

  København.

- I dag: Køkkenchef hos Opskrifter.dk


Kok: Tomas Berkfors

Se også:

Fonde/Grunde til saucer

Tips til at forberede sauce.

Gå dertil

 
   
  Spørg kokken:

Hvis du har et spørgsmål så kan du sende en mail ved at klikke her.