Massevis af spændende opskrifter. Find inspiration til aftensmaden eller den store gourmetmiddag.

Søg

Du er her: Sundhed -> Allergier -> Birkepollen

Svenska  Dansk

Results here...
Menu

Birkepollen

 

Birkepollensæsonen starter ved midten af april til slutningen af maj, men højsæson er omkring 1. maj.

 

Disse fødevarer kan give allergisk reaktion ved birkepollenallergi:

 

Frugter:

Abrikos, Blomme, Fersken, Kirsebær, Kiwi, Nektarin, Pære og Æble

 

Grøntsager:

Gulerod, Kartoffel og Tomater

 

Nødder:

Hasselnød, Jordnød/Peanut, Mandel, Paranød og Valnød

 

Hyppigst:

Mennesker med birkepollenallergi reagerer hyppigst på hasselnød og æble.

 

Læs mere på www.foedevareallergi.dk


Se også:

Min.½ time motion i hverdagen

Det er vigtigt at røre sig hver dag uanset alder, og det er aldrig for sent at starte.

Gå dertil

 
   
  Som bruger på opskrifter.dk:

...kan du som allergiker fravælge de ingredienser du ikke ønsker, så du ikke støder på opskrifter med de fravalgte ingredienser. Start her